مريم ارشدي ادامه داد: بروز و ظهور مسائل سياسي و اجتماعي در جهان هيچ گاه دو ملت ايران و افغانستان را از هم دور نکرده است.
وي با اشاره به اينکه در کنار مشترکات زباني و ديني در ميان مردم دو کشور، صنايعدستي و هنرهاي سنتي مردم ايران و افغانستان نزديکي و قرابت بسياري با هم دارد، اظهار داشت: ايران فضاي باز و مناسبي براي هموطنان افغاني به منظور فعاليت در عرصه هنرهاي سنتي و صنايعدستي خواهد بود.
مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي تصريح کرد: صنايعدستي افغانستان نيز چون ايران از ظرفيتهاي قابل ملاحظهاي برخوردار است که ميتواند جاي مزرعههاي بزرگ خشخاش زا نيز بگيرد.
ارشدي اضافه کرد: بهترين راهکار براي عبور از اقتصاد بيماري که در افغانستان به دليل کشت خشخاش وجود دارد، سرمايه گذاري در عرصه هنرهاي سنتي و صنايعدستي است.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: با توجه به فعاليت چشمگير زنان افغان در حوزه صنايعدستي چون بانوان ايراني، در تلاش براي ايجاد يک سازمان مردم نهاد مشترک ميان دو کشور هستيم.
رئيس حوزه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي با بيان اينکه اين سازمان مردم نهاد همکاري کميته امداد و معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي را به صورت همزمان ميخواهد، گفت: اين نهاد ميتواند مرکزي براي تبادل تجربيات مشترک در زمينه توليد، واردات، صادرات و بازاريابي اقلام و توليدات صنايعدستي باشد.
وي افزود: همچنين آمادگي خود را براي حضور هنرمندان و صنعتگران کشور افغانستان در نمايشگاههاي داخلي و حضور صنعتگران ايراني در کشور شما را اعلام ميکنيم.
مريم ارشدي خاطرنشان کرد: به نظر ميرسد با همکاري يکديگر به خوبي ميتوان در اشاعه فرهنگ صنايعدستي و تعميق باورهاي ديني گام برداشت./111
انتهای پیام/